jueves, 10 de febrero de 2011

VACANCES FRIKIS PER TERRES CATALANES

Aquests dies he tingut la immensa sort de poder fer un viatge d’allò més friki amb una companyia immillorable
Rera molt pensar on podíem marxar i fer molts canvis de plans, al final vam decidir que la millor opció si volíem escalar tots els dies a muerte era quedar-nos per terres catalanes, i és que Catalunya és el paradís de l'escalada, per què anar més lluny?
Així que el dia 31 vam marxar sabent que tiràvem cap a Margalef i que teníem moooltes ganes de tibar, però res més. La resta sobre la marxa.
Poc a poc aniré explicant els diferents llocs on vam estar, però abans volia explicar el que més m'ha quedat d'aquests dies i és que han estat una gran experiència no només pels llocs tan variats i macos que hem visitat, sinó per tot el que he aprés i que crec que molts de nosaltres hauríem de tenir també més en compte si volem gaudir del món de  l'escalada.
Quan pensem en què ens motiva d'aquest esport la majoria direm que l'ambient, la gent, la muntanya, la roca... però no ens enganyem, la majoria el primer que tenim al cap quan escalem és que volem pujar de grau, que volem fer setens, vuitens.... per això anem als llocs on sabem que se'ns dona bé, que no passem tanta por, que el grau està més regalat... jo sóc la primera...
Aquets dies he tingut la sort d'anar amb una persona que viu tot així d'una manera molt diferent i són molts els cops que he hagut de baixar el cap i donar-li la raó (i mira que em costa ;b)
Pensem que ens motiva més: fer una via que li donen un x però que sabem que és el tipus d'escalada que acostumem a fer o fer molt menys grau en un altre tipus de via`? quina serà més dura, la primera o la segona? diríem que la primera perquè té un número més alt, però només per`què algú li ha donat aquest número, en realitat, segurament ens hagi costat molt més fer la segona... aleshores, perquè ens sentim millor si encadenem la primera que té un grau més alt a les ressenyes que si encadenem la segona?
Partint d'aquest concepte, aquests dies hem anat provant tot tipus d'escalada, de roques, de tipus d'escalada... amb l'únic objectiu de gaudir de la roca, la muntanya, l'entorn, el moviment i... com no... els companys!!!
Ara sí que començo les cròniques frikis per Catalunya!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario